Wat we nog aanbieden

Naast de gekende interieur- en exterieurtechnieken zijn er nog tal van mogelijkheden die we u kunnen aanbieden. Hieronder lees je meer over specifieke toepassingen en budgetvriendelijke oplossingen voor uw woning, winkel, kantoor of bedrijfsruimte.

Garnieren, stofferen en patineren

Voorbeeld van een zetel die opnieuw gestoffeerd, gegarnierd en gepatineerd is.


Meubels kennen soms meerdere levens. Erfstukken, antiek of dat knappe kringloopstuk opfrissen of in een nieuw kleedje of kleurtje steken is een van de manieren om langer van uw meubel te genieten. Onze vakkennis en die van onze partners zorgen voor een mooi resultaat.

---

Spanplafonds

Voorbeeld van een spanplafond geplaatst in een optiekzaak.


Een spanplafond wordt in enkele ogenblikken geinstalleerd.

Het overspant de ruimte: eenvoudig, flexibel, doelmatig. Het eindresultaat is verzorgd. De afwerking is onberispelijk. Het effect is een succes. 

Het aanbrengen van een spanplafond bestaat uit 3 fazen:

  1. Stevige bevestingsprofiel in pvc of alluminium, vastgemaakt aan de randen van de kamer.
  2. een soepele ankerhaak in gelast pvc aan de rand van het doek, laat toe dat het plafond gemakkelijk op de muurlijst kan gemonteerd worden.
  3. De folie wordt vervolgens geplaatst in overeenstemming met de juist afmetingen van de kamer.

---

Vloerbekleding

Voorbeeld van vloerbekleding

U vraagt het, wij leggen het. Elke soort vloerbekleding heeft zijn eigenschappen zowel in slijtvastheid, isolatie als plaatsing. Met onze technische expertise, kleur- en materiaaladvies staan wij u bij in uw keuze. Met onze vakkennis zorgen we voor de plaatsing van de vloerbekleding.

---